Smörj en ugnssäker form. ½ röd paprika. Sätt ugnen på 200°. Grädda mitt i ugnen 30-40 minuter. 600 g torsk. Skölj och ansa grönsakerna och finhacka dem
Tillsätt soltorkade tomater, all lök, paprikan, coctailtomaterna och låt det fräsa ihop. En annorlunda torskrätt, det är härligt när lite italienska smaker och dofter sprider sig i köket
Salta och peppra och slå upp i en ugnsfast form. Bryn champinjonerna i smöret och slå i paprika och purjo precis i slutet och låt de fräsa med en minut
Allra godast blir det med största sannolikhet om man lägger paketen på grillen men att jag skulle gå ut och rodda grill och kol och allt som måste göras för den perfekta glödbädden finns inte på kartan och L var i Bryssel och regnet öste dessutom ned så det fick bli ugnen helt enkelt
det är så superenkelt att göra, man behöver inte stå och passa utan bara skjuts in i ugnen med alltihop och så är det klart medan man kanske hunnit plocka ur och fylla både tvätt- och diskmaskin under tiden
Stekt torsk och grönsaker med persiljemajonnäs (4 portioner). 600 gram torsk. 1 gul paprika. Ugnen ska värmas till 175 grader medan man steker torsken lite (3 bitar) i bregott. Stekt torsk och grönsaker med persiljemajonnäs (4 portioner). 600 gram torsk. 5 sparrisar 0,5 broccoli 1 gul paprika