En bit torskrygg per person. Olivolja av god kvalitet. Tärna zucchinin, skiva löken, stek i olivolja, tillsätt oliverna mot slutet så att de blir varma, servera som på bilden med en kvist rosmarin
Lägg torsken i en ugnsform, ringa över olivolja, salta, peppra och strö på chiliflakes. Skär ihop grönsakerna och blanda tillsammans med vitlök, olivolja och kryddor
Skölj och fräs spenaten i en stor stekpanna med lite olivolja. Lägg en bit torsk på varje ark. Fördela salt, peppar, pressad vitlök, chili, hackad persilja och hackad gräslök på torsken
Smörj en ugnsform eller ugnsfast stor stekpanna med några msk olivolja. Tina bladspenaten och fräs den i lite olivolja, salt, peppar samt eventuellt vitlök
olivolja. Asiatisk torsk med spenat. olivolja. Tina torsken och spenaten. Asiatisk torsk med spenat. 4 bitar fryskt eller färsk MCS-märkt torskrygg (500 g). Sätt ugnen på 150 grader. Baka mitt i ugnen i ca 15 minuter. Blanda chili, ingefära, koriander och salladslök med 2 msk pressad limesaft, 3 msk olivolja och 2 krm salt. Fräs spenaten i 2 msk olivolja, ca 2 minuter. 4 bitar fryskt eller färsk MCS-märkt torskrygg (500 g)
Lägg torsken i en ugnsfast form och häll över oljan och klicka på smöret. Sätt ugnen på 150 grader. Salta och peppra och sätt in formen i ugnen i cirka 10 minuter. Det går utmärkt att baka den i ugnen hela vägen upp till 56 grader, det är helt upp till er
Lägg grönsakerna i en ugnsfast form och arbeta in olivolja, salt och peppar. Mixa allting till en pesto tillsammans med pressad citron, salt, peppar och riktigt med olivolja
Fryst torsk till extrapris, vanlig kaviar på tub, lite ägghack och dill. Börja med de ugnsbakade tomaterna som ska stå och långsamt gotta till sig i ugnen i två timmar på svag värme
Ringa olivolja i en ugnsfast form och lägg på torsken. Torsk med spenat och fetaost (ca 4 portioner). 600 g torskrygg. 3 msk olivolja. Sätt ugnen på 200°C. Sätt i ugnen 15-20 minuter. Torsk med spenat och fetaost (ca 4 portioner). 600 g torskrygg. 3 msk olivolja