När du har tagit ut fisken, strö över rivet citronskal och hackad persilja. De kan sin matsak runt Medelhavet när de kombinerar oliver, tomat, vitlök, citron, kapris och så en rejäl dos olivolja förstås
Torsk med grönsaker i foliepaket med pepparrotssmör och pressad potatis. Jag fyllde den helt enkelt med en röra av hackad bladpersilja, massa vitlök, lite olja, örtsalt och pressad citronsaft
Häll ströbrödet i en skål, rör i citronskal, persilja, timjan, nötter och olivolja. Servera fisken i ugnsformen med några fina citronskivor som dekoration
Gör därefter ärtpurén och håll den varm undertiden som fisken tillagas i ugnen, använd en termometer till fisken för bästa resultat så slipper du tugga på en torr eller halvrå firre
Allra godast blir det med största sannolikhet om man lägger paketen på grillen men att jag skulle gå ut och rodda grill och kol och allt som måste göras för den perfekta glödbädden finns inte på kartan och L var i Bryssel och regnet öste dessutom ned så det fick bli ugnen helt enkelt
Lägg fisken i en ugnssäker form. Servera torsken med sås, citron och potatis. Låt koka några minuter och vänd ner äggen i såsen smaka av med salt , peppar och persilja
Servera med isbergssallad med citron- och dilldressing. ) För några veckor sedan fick jag en förfrågan från Findus om jag kunde hitta på något tillbehör till deras Torsk med nordiskt örtsmör