4 900 g fast potatis 600 g torskfilé salt och peppar 2 dl smetana 1 fiskbuljongtärning 1 dl vatten 1 kruka dill 1 citron 250 g broccoli Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Lägg upp gnocchi/squash och fisk på tallriken, ringla citronsås över och toppa med dillvippor. När fisken är klar ska du ta tillvara skyn och hälla den i citronsåsen
500 g torskfilé, fryst 1 l vatten 50 g salt [ca 3 msk] 50 g smör 1 kruka färsk dill 75 g Västerbottensost, riven 1,5 dl pankoströbröd, rostat 1 citron, finrivet skal. Till servering900 g färskpotatis, skrubbad dillstjälkar
500 g torskfilé, fryst 1 l vatten 50 g salt [ca 3 msk] 50 g smör 1 kruka färsk dill 75 g Västerbottensost, riven 1,5 dl pankoströbröd, rostat 1 citron, finrivet skal. Till servering900 g färskpotatis, skrubbad dillstjälkar
torsk). Lägg fisken i en ugnsfast form, salta och pressa över citron. En riktig fiskgratäng med potatismos och en gratängsås med dill, citron och en rejäl skvätt grädde… Hur gott är inte det