Salta och krydda filéerna och lägg över i en smord ugnsfast form. Soltorkade tomater, vitlök, basilika och pinjenötter ger torsken en touch av Medelhav i denna superenkla rätt
Lägg ett bakplåtspapper i en ugnsform (fukta händerna, krama pappret och forma om det är ostyrigt). Värm ugnen till 200 grader. 4 torskfiléer (jag hade styckfrysta ryggfiléer). 1-2 msk frusen basilika el smaka dig fram med andra örter du har hemma
En påse ruccola, några förskrämda tomater och basilikablad resulterade i en tomatsalsa och tillsammans med mozzarellaost packades detta in med torsken i bakplåtspapper, för att lagas till i ugnen
Lägg torsken på ugnsfast form och stryk på majonäsen, toppa med mandelhacket. 2x180g torskrygg. Fördela broccoliblandningen runt om torsken och låt gå i ugn på 200 grader tills fisken har en kärntemp på 52 grader. 2 msk fryst basilika. Stek i en gryta med 2 msk olivolja och 2 msk smör löken, vitlöken och basilikan tills löken är genomskinlig, får inte ta färg. 180g torskrygg. Fördela broccoliblandningen runt om torsken och låt gå i ugn på 200 grader tills fisken har en kärntemp på 52 grader. 2 msk fryst basilika