4 Potatis 900 g fast potatis 250 g grön sparris Sås 1 gul lök 1 tsk olja 2 dl vatten 2 dl crème fraiche (pepparrot/havssalt/citron) 1 tärning fiskbuljong 1 citronTorsk 600 g torskfilé 1 msk olja salt och peppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Stekttorsk. Servera torsken med kokt potatis, skirat smör, citronklyfta samt riven pepparrot och ev. Rimma gärna torsken lätt innan så håller den ihop bättre
Dela baconet i bitar, och stek det i en stekpanna. Pressad citron. En annorlunda torskrätt, det är härligt när lite italienska smaker och dofter sprider sig i köket
matfett till stekning. Servera torsken med såsen, bladspenat och en citronskiva. saft av ½ citron. Torka av torskfiléerna ordentligt med hushållspapper
Det blev helt enkelt stekttorskrygg med vit sparris, pancetta och hollandaisesås. Smör till stekning. Avsluta med lite salt, citron, vatten och den hackade dragonen
smör till stekning. ca ½ tsk citronpeppar. ½ pressad citron. Blanda ströbröd, salt och citronpeppar i en tallrik/skål med låg kant och vänd fisken i den (båda sidorna)
Om du ökar mängden torsk, öka då även mängden sås. Tillsätt tomaterna och stek tills de känns mjuka. Slå såsen över torsken och servera med kokt potatis eller annat som du tycker passar till
Salta och peppra och stek fisken i olja och smör snabbt någon minut per sida. Servera fisken med ärtpuré, riven pepparrot, brynt smör, potatis och citronklyftor