1 pkt Findus Torskfilé 400g. Tina fisken lätt och skär i bitar, ca 3x3 cm. Fräs grönsakerna i lite olja, tillsätt curry-pastan och kokosmjölken och citronsaften, låt allt sjuda 5 minuter, lägg sen i fisken
Tina fisken lätt och skär i bitar, ca 3x3 cm. Fräs grönsakerna i lite olja, tillsätt curry-pastan och kokosmjölken och citronsaften, låt allt sjuda 5 minuter, lägg sen i fisken
Smaka av med salt och red med maizena till önskad konsistens. )Ingredienser för 2-4 personer400 gr torsk10 cm purjolökSaltCitronpeppar1,5 dl creme fraiche1,5 dl grädde1 dl grönsaksbuljong (1 tärning + 1 dl vatten)200 gr räkost1 msk klippt dill2 msk citronsaft1 krm citronpepparSaltMaizena2 dl riven ostGör så härSätt ugnen på 225 grader. Skär torsken i 2 cm tjocka skivor. Ingredienser för 2-4 personer. 400 gr torsk
Red av såsen till önskad konsistens och smaka av med salt och citronpeppar. Kokt torsk som sedan serveras med en god sås och kokt potatis, det är en middag som heter duga vill jag lova er
Koka upp och red av med maizena utrört i lite vatten. Torsk med smörstekta rödbetor och citronsås. Krydda torskryggen med salt och vitpeppar och vänd dem i vetemjöl
Vispa ned blandningen lite i taget för önskad redd sås. Torsken är som sagt omtyckt här hemma just nu och klart man passar på när det frågas efter den till och med