Dessutom ärlskar jag quinoa, sötpotatis, spenat och fetaost, och just de fyra sakerna kombinerar jag som oftast en en sallad till lunch och middag, så variationen är inte extrem alltid - och ingen vill se samma sallad på bild twentyfour-seven
Potatis, ris, bulgur (för den som tål det) eller quinoa är andra alternativ. Jag köpte färsk torskfilé till lockpris, och hade tänkt panera och steka dem med någon god sås till
Till salladen kokte vi quinoa, lät den svalna av och blandade ner tillsammans med ärtorna och en stjälk selleri i grönsalladen som vi hade över från kvällen innan
Tuggade i oss torskröran med en quinoasallad och zucchinifrallor. Sidekicks i form av ugnsgrillad sparris, quinoasallad på röd quinoa, cocktailtomater, gul lök och äpplecidervinäger
Servera med ärtor, ångkokad broccoli och eventuellt råris, potatis, quinoa. Torsken är som sagt omtyckt här hemma just nu och klart man passar på när det frågas efter den till och med
Jag tog quinoa. Ett torskblock. Lägg den tinade torsken i en form smord med olivolja. Ett torskblock. Det bästa är att ta temperaturen på torsken, som ska ligga på cirka 48 grader
Skölj quinoan noga i ljummet vatten för att få bort alla bitterämnen. Servera med quinoa och limesås. 800 g torsk. 3 1/2 dl Quinoa. 800 g torsk. 3 1/2 dl Quinoa
400 g vit fisk, vi använde torsk. "Skölj och torrosta 2 dl quinoa 1 minut och koka den därefter i 3 dl grönsaksbuljong. Blanda quinoa och blomkål med 200 g fetaost, 2 dl rostade nötter och olika sorts sallatsblad. x 400 g vit fisk, vi använde torsk