potatispuré, pressad potatis, buljongkokt potatis, pommes duchesse m. Torsk. Rimma torsken i 5% saltlag i 10 minuter behåll skinnet kvar på fisken. Krydda torsken med nymalen vitpeppar och baka den i ugn med skinnsidan upp till en innertemperatur av 45 rader. 250 g torsk, skuren i två bitar. 250 g torsk, skuren i två bitar saltlag, 5% vitpeppar
Bea, majonnäs eller en rödvinssky och kanske lite pommes. nuIngredienser600 g vit fisk (typ torsk)2 dl vetemjöl3 st ägg2 dl panco (eller ströbröd)Tortillabröd100 g fetaostKoriander (om du gillar det)2 st mogna mango2 st limeInstruktionerPanera fisken och stek
Servera fisken med pommes, remouladsåsen, kokta gröna ärtor och en citronklyfta. 600-800 g gädda eller torsk. 1pommes frites, friterade. 1600-800 g gädda eller torsk salt och nymalen vitpeppar 1 l frityrolja. 1Servering pommes frites, friterade gröna ärtor, kokta 4 klyftor citronHäll vetemjölet till frityrsmeten i en bunke
Jag har aldrig haft någon förut och ingen i familjen heller, så jag har liksom ingen koll på hur man gör, mer än att jag sett hur de friterad pommes när man köper hamburgare
kolja, gör eller torsk. 8 kg potatis(ar) , pommes frites. Fish and Chips. 1. Blanda nästan allt vetemjöl (ta undan lite att vända fiskbitarna i), maizena och bakpulver i en skål
Friterade vaxbönor har blivit lite av en snackis inom LCHF-världen på senaste och det sägs att det ska vara väldigt likt pommes frites i både smak, konsistens och utseende