Torsk, anka, gräddfil, potatis och dill. Knaperstekt pancetta. Börja med torsken. Under tiden kokar du potatis och steker pancetta (hittar du inte pancetta - ta bacon)
Och torsk. Och pancetta. Pancettan spetsade rätten med både sälta och krisp. Stek pancettan krispig i sitt eget fett - du behöver inte tillsätta extra olja när du steker pancetta
Marinerad Kycklingfilé Och Gratäng Med Purjolök Och Fänkål Recept På Pytt I Panna Med Stekt ÄggRecept På Grönsakspaj Med Broccoli, Zucchini Och LökKokt Torsk Och Gräddsås Med PurjolökAjvarbiffar Med Gurksallad Och FullkornspastaRecept På Pannbiff Med Bacon Och Champinjonsås Ingredienser
Den gravade torsken ska skivas tunt och ätas med t ex pancetta som förrätt eller tilltugg. I någon av de senaste numren av ICAs tidning Buffé hittade jag ett recept på saffransgravad torsk
laxtartar i burk serverad med äpple, gurka, pepparrot och äggula till förrätt och torsk från västerhavet "Walewska" toppad med gruyèreost serverad med hummersås och pomme duchess till varmrätt
Stek pancettan knaprig på rätt hög värme utan extra fett. pancetta. 4 prt torskrygg. Salta fiskbitarna runtom och lägg på fat i kylen medan såsen lagas