En bit torskrygg per person. Olivolja av god kvalitet. Tärna zucchinin, skiva löken, stek i olivolja, tillsätt oliverna mot slutet så att de blir varma, servera som på bilden med en kvist rosmarin
Skölj och fräs spenaten i en stor stekpanna med lite olivolja. Lägg en bit torsk på varje ark. Fördela salt, peppar, pressad vitlök, chili, hackad persilja och hackad gräslök på torsken
Inlägget Smarrig torsk med tomat dök först upp på ZEINAS KITCHEN. 6 portioner 900 g torskrygg (torskfilé eller en annan vit fisk funkar också bra) 500 g cocktailtomater 100 färsk bladspenat 1 schalottenlök (0,5 vanlig lök funkar också bra) 2 st vitlöksklyftor 25 g smör Olja till stekning (jag använder olivolja) Såsen. 900 g torskrygg
Tina bladspenaten och fräs den i lite olivolja, salt, peppar samt eventuellt vitlök. Smörj en ugnsform eller ugnsfast stor stekpanna med några msk olivolja
Torka av och lägg i en ugnsfast form med lite olivolja och vatten i. Servera mos, fisk, rostade pinjenötterm riven parmesanost, nymald svartpeppar och lite olivolja
Lägg grönsakerna i en ugnsfast form och arbeta in olivolja, salt och peppar. Salta och peppra torsken. Mixa allting till en pesto tillsammans med pressad citron, salt, peppar och riktigt med olivolja