Torsk olivolja recept

Ugnsbakad torsk med broccoli

Ugnsbakad torsk med broccoli

Servera med nykokt potatis och en sallad på finskuren fänkål med lite dressing gjord på olivolja, citronsaft och en gnutta honung samt salt och peppar
Panerad torsk stekt i ugnen

Panerad torsk stekt i ugnen

”Mamma tror att vi driver pizzeria” sa Daniel till Tea när jag kom släpandes med två storpack raps- och olivolja
Torsk i foliepaket

Torsk i foliepaket

Skölj och fräs spenaten i en stor stekpanna med lite olivolja. Lägg en bit torsk på varje ark. Fördela salt, peppar, pressad vitlök, chili, hackad persilja och hackad gräslök på torsken
Smarrig torsk med tomat

Smarrig torsk med tomat

Inlägget Smarrig torsk med tomat dök först upp på ZEINAS KITCHEN. 6 portioner 900 g torskrygg (torskfilé eller en annan vit fisk funkar också bra) 500 g cocktailtomater 100 färsk bladspenat 1 schalottenlök (0,5 vanlig lök funkar också bra) 2 st vitlöksklyftor 25 g smör Olja till stekning (jag använder olivolja) Såsen. 900 g torskrygg
Ugnstekt torsk med tomat och spenat

Ugnstekt torsk med tomat och spenat

Tina bladspenaten och fräs den i lite olivolja, salt, peppar samt eventuellt vitlök. Smörj en ugnsform eller ugnsfast stor stekpanna med några msk olivolja
Torsk i ugn med rostad sötpotatis | Recept ICA.se

Torsk i ugn med rostad sötpotatis | Recept ICA.se

4 Potatis ca 500 g sötpotatis 600 g fast potatis 2 msk olivolja 1 tsk timjan Torsk ca 600 g torskfilé 2 msk senap 1 tsk paprikapulver 2 krm salt 1 krm peppar 2 msk ströbröd 1 msk olivolja Grönsaker 1/2 ask färsk persilja (à 20 g) 250 g körsbärstomater Sås 2 msk chilisås 1 1/2 dl gräddfil Lägg till i inköpslistan
Torsk på spenatbädd med parmesanris

Torsk på spenatbädd med parmesanris

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Torsk 125 gram körsbärstomater 65 gram färsk bladspenat 250 gram torskrygg 1 krm salt 1 krm svartpeppar 2 dl matlagningsgrädde 30 gram parmesanost 2 krm salt 1 krm svartpeppar Tillbehör 1 dl råris 0,25 st blomkål 20 gram parmesanost 1 tsk olivolja 1 krm salt 1 krm svartpeppar Köp receptet Näringsvärde Kcal
Stekt torsk med krämig spetskål

Stekt torsk med krämig spetskål

Ingredienser Kål 1 st spetskål 0,5 st purjolök(ar) 0,5 kruka(or) dill 1 msk smör 1 dl grädde 1 msk citronsaft 1 salt 1 svartpeppar Tillbehör 700 gram potatis(ar) Torsk 600 gram torskfilé 1 krm salt , krydda efter smak 1 msk smör 1 msk olivolja 1 krm svartpeppar , krydda efter smak Köp receptet Näringsvärde Kcal
Italiensk torsk i panna

Italiensk torsk i panna

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Torsk 0,5 st purjolök(ar) 2 klyfta(or) vitlök 100 gram soltorkade tomater 100 gram tomat(er) 240 gram svarta oliver , utan kärna 1 msk olivolja 0,5 tsk torkad timjan 0,5 tsk torkad oregano 1 dl matlagningsvin vitt 1 dl vatten 0,5 tsk salt 1 krm svartpeppar 600 gram torskfilé 1 krm salt 1 krm svartpeppar 25 gram Mat
Asiatisk torsk med glasnudlar

Asiatisk torsk med glasnudlar

olivolja. Asiatisk torsk med spenat. olivolja. Tina torsken och spenaten. Asiatisk torsk med spenat. 4 bitar fryskt eller färsk MCS-märkt torskrygg (500 g). Blanda chili, ingefära, koriander och salladslök med 2 msk pressad limesaft, 3 msk olivolja och 2 krm salt. Fräs spenaten i 2 msk olivolja, ca 2 minuter. 4 bitar fryskt eller färsk MCS-märkt torskrygg (500 g)
Ugnsbakad torsk med äggsås

Ugnsbakad torsk med äggsås

Lägg torsken i en ugnsfast form och häll över oljan och klicka på smöret. Sätt ugnen på 150 grader. Skala potatisen och dela dem i jämntjocka skivor
Torsk i krämig senapssås med kokt potatis

Torsk i krämig senapssås med kokt potatis

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Tillbehör 800 gram potatis(ar) 300 gram ärtiga bönor Torsk 600 gram torskfilé , ca 600-800 gram, tinad 0,5 st purjolök(ar) 2 dl grädde 100 gram färskost 0,5 dl vatten 1 msk senap , 1-2 msk, skånsk 2 msk fiskbuljong , el. fond 0 st salt 0 st svartpeppar 0 st smör 0 st olivolja Köp receptet Näringsvärde Kcal
Torsk med blomkålsmos LCHF

Torsk med blomkålsmos LCHF

Torka av och lägg i en ugnsfast form med lite olivolja och vatten i. Servera mos, fisk, rostade pinjenötterm riven parmesanost, nymald svartpeppar och lite olivolja
Torsk med pesto och ugnsrostade grönsaker

Torsk med pesto och ugnsrostade grönsaker

Lägg grönsakerna i en ugnsfast form och arbeta in olivolja, salt och peppar. Salta och peppra torsken. Mixa allting till en pesto tillsammans med pressad citron, salt, peppar och riktigt med olivolja