Lägg torsken i såsen och låt koka några minuter på vardera sida tills genomkokt. Koka upp kokosgrädde i en kastrull på medelhög värme tillsammans med alla kryddor
Inlägget Torskmed tomat, basilika och vitlök dök först upp på Clean Eating by Annika. Torskmed tomat och basilika – en rätt full av smaker och lagas på ett litet kick
Torsken. Stek fisken i en stor stekpanna på hög värme i olja tillsammans medvitlök och timjan. Börja med att salta fisken och låt den rimmas medan du förbereder
Baccalà är torkad och saltad torsk. Den är fastare i köttet och med en lite mognare smak. En bit saltad torsk, cirka 0,5 kilo. 2 vitlöksklyftor hackade … Läs mer → 0,5 kilo. 2 vitlöksklyftor hackade
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
Mosa ner torsken i potatismoset och smaka av med svartpeppar och eventuellt rivet citronskal. ställ grytan på en varm platta, lägg i ett galler och placera torsken på det
I orginalreceptet skulle det vara torskrygg, vilket säkert hade varit ännu godare, en riktig festmåltid, men nu är det vardag och då körde jag medtorskpaket
Fräs lök och vitlök på medelvärme i olja tills det fått fin färg. Det vankas ugnsbakad torsk här idag och det blir en färggrann fiskmiddag med små tomater, örter, zucchini och kapris
Koka upp kokosmjölk och crème fraiche i en kastrull på medelhög värme. Pressa i vitlöken. I söndags gjorde vi ett gäng matlådor igen och den här gången blev det två varianter av torsk, en krämig gratäng och den här goda rätten