Ett av våra favoritrecept som hängt med i många år och blivit lite ändrat varje gång. Rotfrukterna den här säsongen är fulla av smak och ärtsåsen är verkligen jättegod till
6. 0. g. t. o. r. s. k. f. i. l. é. 1. /. 2. m. n. b. a. u. e. p. v. j. 5. ö. (. d. h. å. ). ä. à. T. S. ˚. C. c. P. ,. H. R. y. B. D. G. A. w. F. M. L. t g. d l
Syrlig ångkokt torskmed rosmarin, rotfrukter och vitlöksstekta sockerärtor. Koka upp vatten i en kastrull, lägg i ett durkslag (ska inte nudda vattnet) och sedan torskenmed salt, peppar, krydda, rosmarin och citronklyftor
När du hällt av vattnet, krydda med dillen. Ångkokad torsk, det låter verkligen skittrist, men vi gillar att ångkoka saker så när vi såg det här receptet i LagaLätt så var det klart att vi skulle testa