Lägg torsken i en ugnsfast form. Riv rödkålen och blanda med olivolja, balsamvinäger, salt och peppar. Koka upp vatten i en kastrull och häll sedan över torsken
Jag har ju skrivit en hel del om Medelhavskost och mättande, långsamma kolhydrater – så när vi ska festa till det på fredagarna blir det väl ångad, osaltad torskmed en buljong på spenat…
Torsk, broccoli och kall äggsås. Stek medrödvinssås och sallad. Tacorulle med sallad. Många av er kanske tycker om att äta tacos på fredagar och här kommer ett tips på maträtt att variera den vanliga tacomiddagen med
Färsk torsk på rödbetsrisottobädd – Rödbetsrisotton fullkomligt smälter på tungan och passar perfekt ihop medtorsk, så försiktigt tillagad att även den smälter på tungan
Å, vill ni äta en god och fräsch lunch så tycker jag att ni ska gå till Harriets för deras torskmedrödvinssås, rökt fläsk, svamp och potatispuré var en ljuvlig upplevelse
Håll helst koll med termometer så att inte torsken blir torr. I receptet i tidningen stod det dock fiskblock och det köps inte in här, så torsk fick det bli