Pankofriterad torskmedguacamole Så gott. Börja med att vända ner torsken i mjölet, doppa sedan i äggen (se till att bitarna blir täckta av ägg) och avsluta med att vända ner bitarna i pankon
Gratäng medtorsk, tomatgrädde och ost, bara att blanda ihop och grädda. Lockiga prinskorvar med tacokrydda och dina favorittillbehör till tacos, till exempel vitlökssås, tortillabröd, guacamole, paprika, grönsallad, tomater… Ja, du vet
Och det är väl ganska genialiskt att förena den svenska fredagsmysfavoriten med sin ständiga strävan att få med fisk på matlistan minst två gånger i veckan
Annars kan du även servera fisken med klassiska tacostillbehör, som salsa, guacamole och sallad. Enkel och god fisktacos som är omöjlig att misslyckas med
Panera torsken först i mjölblandningen, sedan i ägget och sist i panko. Jag serverade min fish taco tillsammans med lime, färsk koriander, picklad rödlök, rödkål, rädisor, tortillias (jag gjorde hemmagjorda, sjukt värt)
kravmärkt torsk). Under resten av veckan kan man variera tomatsoppa med ruccolaolja/getost/krutonger, samt testa pulled beef med tortillas och guacamole och har även en till måltid med fisk att äta av
Jojo, ibland äter vi med tacos, dock inte fredagstacos. Guacamole. Inget ont om svennebanantacos med majs, färdigkrydda och gurka, men detta recept slår det med hästlängder
Vänd torskbitarna först i mjöl, sedan i ägg och till sist i panko. Toppa med några granatäpplekärnor. 1 Skär torsken i cirka 3 centimeter stora bitar och salta dem lätt. 4 Servera den nyfriterade fisken i tortillabröd tillsammans med lite sallad, mangosalsa och guacamole. 200 g torskfilé