Torsk med bostongurka recept

Torsk med bostongurka och ägg

Torsk med bostongurka och ägg

Det är St Patricks day i dag, så det här får bli min hyllning till Irland - torskmedbostongurka. Sen blev min fisk inte så snygg som Ingelas… Blev torskröra av alltihopa, men det blev väldigt gott
Pankopanerad torsk med remouladsås

Pankopanerad torsk med remouladsås

600 g torskfilé 1 dl vetemjöl 2 ägg, uppvispade 3 dl pankoströbröd salt smör, till stekning. Remouladsås0,5 dl majonnäs 2 dl crème fraîche 1,5-2 dl gräddfil 0,75 dl bostongurka 0,5 tsk curry 0,5-1 msk dill, hackad salt svartpeppar, nymalen
Stekt panerad spätta/torsk med remouladsås

Stekt panerad spätta/torsk med remouladsås

Stek i rikligt med smör några minuter på varje sida. Servera med kokt potatis. 1 tallrik med lite vetemjöl. 1 tallrik med ett lättvispat ägg. 1 tallrik med lite ströbröd + salt. 4 msk bostongurka eller hackad smörgåsgurka
Kall sås till panerad fisk

Kall sås till panerad fisk

Panerad fisk med kokt potatis, ärtor och denna goda sås. Jag fullkomligt dränker tallriken med såsen. Servera såsen kylskåpskall, så börja med att göra den och ställ in den i kylen medan det andra går klart
Stekt panerad fisk med kall sås

Stekt panerad fisk med kall sås

torsk eller hoki. En av de mest populära rätterna där var stekt fisk med kall sås. torsk eller hoki. Det är ju så gott med den saftiga fisken i det frasiga spröda höljet
Fiskbiffar

Fiskbiffar

Till fiskbiffarna blev det gräddfilssås med dill och gurka. Dela fiskblocket i bitar och mixa dem tillsammans med salt, peppar, dill och grädde
Ugnsstekt falukorv

Ugnsstekt falukorv

Toppa medbostongurka. Just nu håller grabben på med dagens middag, spagetti och köttfärssås ska det bli, mums, och härom dagen åt vi ugnsstekt falukorv, som oxå är mycket god vardagsmat
Kall dillsås

Kall dillsås

Blanda alla ingredienser i en skål och servera till fiskpinnar, lax, kokt torsk m. 0,5dl bostongurka. Det här är den absolut godaste kalla såsen till fisk som finns tycker jag
Fish and Chips med remouladsås

Fish and Chips med remouladsås

500g djupfryst eller färsk vit fiskfilé av valfri sort (tex rödspättafilé, torsk osv. 0,5 dl bostongurka. 500g djupfryst eller färsk vit fiskfilé av valfri sort (tex rödspättafilé, torsk osv. 0,5 dl bostongurka
Sommarfisk med kall sås

Sommarfisk med kall sås

Använd färsk fisk om du har tillgång, annars går det precis lika bra med frysta torskblock. Salta och peppra torsken och lägg i en smord ugnsfast form
Skolans panerade fisk med kall dillsås

Skolans panerade fisk med kall dillsås

Rimmlag1 l vatten 1 msk salt 300 g torsk (fryst upptinad torsk funkar). 1Kall dillsås3 dl gräddfil 3 msk majonnäs 3 tsk bostongurka 2 klyfta citron peppar salt 1 kruka dill, hackad
Fish n chips

Fish n chips

Ta fram torsken och låt den tina i god tid innan du börjar laga så att det blir lätt att dela upp fisken i lagom stora bitar