600 g torskfilé. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g torskfilé 1 tsk salt 1 dl panko ½ dl hackad färsk dill Arla® Smör&rapsolja spray Krossad potatis
Torsk700 g torskrygg 30 g salt 300 g vatten. Torsk700 g torskrygg 30 g salt 300 g vatten. Skummig vitvinssås smasatt med rökt fläsk2 schalottenlökar 1 klyfta vitlök 3 dl fiskbuljong (eller musselbuljong) 2 dl vitt vin 3 dl grädde 50 g smör 1 citron rökt sidfläsk (varmrökt, svålen) olivolja
fänkolsfrön (krossade). Fördela torsken på foliearken. Salta torsken och strö på fänkål och fänkålsfrön. Fördela matjesröran på knäckebröden och servera till torskpaketet, morötterna och citronklyftorna
Jag är en torskogillare av rang (hata blir för starkt – de går liksom ner). Jag vet inte vart det kommer ifrån, kanske skolans (fruktansvärda) kokta torsk man fick som barn
På kvällens meny stod i alla fall limebakad torsk med stekt pak soi, portabello svamp och rödlök – till det en sås på kokosmjölk, citrongräs och ingefära
Pensla torsken med lite av smöret. Arrangera torskbitarna och rödbetorna på ett fat. Torsk med brynt sojasmör, koriander och bakade betor (4 portioner). 4 portionsbitar torskfilé. 2 krossade vitlöksklyftor. Lös upp saltet i vattnet och lägg ner torskbitarna i ca 15 minuter. Torsk med brynt sojasmör, koriander och bakade betor (4 portioner). 4 portionsbitar torskfilé. 2 krossade vitlöksklyftor
Servings. 4 (varmrätt). Cook Time. 20 Min. Ångad lax med sotad knipplök, friterad äggula och. 4. 15 Min. Grillad tonfisk med vitlök, tomat, kapris och oliver
Blanda den krossade vitlöken med olivoljan och pensla fisken med oljan. Torskryggen långsambakas i vitlöksdoftande olivolja och serveras med grönsaker som bräserats i citrusbuljong