Torsk kapris tomat recept

Ugnsbakad torsk med kapris och tomat

Ugnsbakad torsk med kapris och tomat

koka torsk tillsammans med salladslök, haricot verts, morot och tomat tills allt är genomkokt. Lägg torskfiléerna i en ugnsform
Ugnsbakad torsk med kapris och tomater

Ugnsbakad torsk med kapris och tomater

Lägg fisken i ugnsfast form med tomater, kapris och lök. 500 g torskfilé eller annan vit fisk. 500 g delade körsbärstomater. 3 msk kapris. ♥ 500 g torskfilé eller annan vit fisk. 500 g delade körsbärstomater. 3 msk kapris
TORSK MED SPENAT, TOMATER OCH KAPRIS

TORSK MED SPENAT, TOMATER OCH KAPRIS

TORSK MED SPENAT OCH TOMATER I KAPRISGRÄDDSÅS. Lägg tomater och kapris på fisken. Spenat och tomater i kombination med fisk går alltid hem hos mig, som ni kan läsa t ex här och här
Smörstekt torsk med kantareller

Smörstekt torsk med kantareller

Salta och peppra och lägg i lite kapris i pannan så de ger smak. Fisken serverades med en enkel sallad på tomat, mozzarella, basilika, olivolja, salt och peppar
Sprödbakad torsk med panko

Sprödbakad torsk med panko

4 torskfiléer (à 150 g) 2 dl pankoströbröd rapsolja, till stekning 1 klyfta vitlök, finriven eller pressad 1 citron, finrivet skal kvist timjan, hackade salt (efter smak) svartpeppar (efter smak). Avokadosallad0,5 rödlök, skalad och finhackad 2 avokador, skurna i mindre bitar 1 tomat, skuren i mindre bitar 0,5 röd chilifrukt, finhackad 2 salladslökar, tunt skivade 1 dl kalamataoliver med kärnor 1 msk kapris i lag 3 msk olivolja 1 citron, pressad saft persilja, hackad salt (efter smak) svartpeppar (efter smak)
Torsk med italienska smaker

Torsk med italienska smaker

Hacka löken, vitlöken, kaprisen och sardellerna och svetta sedan allt i en stekpanna med lite olivolja och torkad oregano
Torsk puttanesca

Torsk puttanesca

Skölj och dela tomaterna i halvor. Rör om då och då, men var försiktigt så att så många tomater som möjligt behåller sin form som halvor
Citron torsk med puttanescasås

Citron torsk med puttanescasås

Tillsätt därefter tomat, oliver, kapris och sardeller. Finhacka även sardeller, kapris, oliver och vitlök