Lägg fisken i ugnsfast form med tomater, kapris och lök. 500 g torskfilé eller annan vit fisk. 500 g delade körsbärstomater. 3 msk kapris. ♥ 500 g torskfilé eller annan vit fisk. 500 g delade körsbärstomater. 3 msk kapris
TORSK MED SPENAT OCH TOMATER I KAPRISGRÄDDSÅS. Lägg tomater och kapris på fisken. Spenat och tomater i kombination med fisk går alltid hem hos mig, som ni kan läsa t ex här och här
Fördela ut fint på fyra tallrikar, tillsammans med kaprismajonnäs. Provlaga gärna min rätt, sardellsmörbakad torsk med fänkål, tomater och svarta oliver
Salta och peppra och lägg i lite kapris i pannan så de ger smak. Fisken serverades med en enkel sallad på tomat, mozzarella, basilika, olivolja, salt och peppar
Häll på passerade tomater och kapris och sjud såsen ytterligare ett par minuter. Vill du ha den saltare tar du mer av dessa, vill du ha den mildare tillsätter du mer passerade tomater