Åh detta var ett riktigt gott sätt att servera torsk på. Fördela ut körsbärstomaterna runt om. Men när jag väl la den ugnsbakade torsken ovanpå tyckte jag att måltiden kändes tråkig
Låt torsken rinna av och torka den med hushållspapper. körsbärstomater. Lägg i torsken och låt stå i rumstemperatur ca 40 min. bitar torsk, (ca 125 g), gärna av ryggbiten, MSC eller kravmärkt
Dela körsbärstomaterna i halvor och hacka salladslöken fint. Lägg torskfiléerna i en ugnsform. koka torsk tillsammans med salladslök, haricot verts, morot och tomat tills allt är genomkokt
Dela körsbärstomaterna på hälften och fördela över fisken, strö över en näve med oliver. Ingredienserlax och torsk för 4 port3 dl matlagningsgrädde1 pkt philadelpiaosten näve färsk basilikaett gäng med körsbärstomaternågra oliveren vitlöksklyfta salt och peppar ca 2 dl räkor utan skalBörja med att dela laxen och torsken i mindre bitar och lägg i en ugnsform. Ingredienserlax och torsk för 4 port
4 Potatis 900 g fast potatis 3 morötter Majonnäs 1 ask färsk dill (à 20 g) 1/2 citron 1 1/2 dl majonnäs salt och peppar 250 g körsbärstomaterTorsk ca 600 g torsk 1 msk olja Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken