Gott och enkelt fiskpaket med allt i ett att lägga pågrillen eller att köra i ugnen. På en stor foliebit så lägger du potatisen och grönsakerna i en hög och fisken och musslorna ovanpå
Allra godast blir det med största sannolikhet om man lägger paketen pågrillen men att jag skulle gå ut och rodda grill och kol och allt som måste göras för den perfekta glödbädden finnsintepå kartan och L var i Bryssel och regnet öste dessutom ned så det fickbli ugnen helt enkelt
Lägg torskbitarnapåaluminiumfolien, toppa med grönsaker, smör och krydda med salt och svartpeppar. Vikihop paketen och grilla dem på medelvarm grilltills de är genomvarma men inte överstekta
I detta fallet torsk som ska tillagasifoliepaket med lättkokt broccoli och blomkål (både vit och orange) samt färsk gul lök och cream cheese blandat med indiska kryddor
Jag vet inte vad det är om det är färgen eller om de tycker att den smakar mycket mer än till exempel torsk, men det finns ju en rad andra smakrikafirrar