Torsk i apelsinsås recept

Torsk i apelsinsås

Torsk i apelsinsås

Jag hittadetorskfilé för inte allt för mycket så det blev det. Idag handlade jag på vägen hem från Zinqi Hornstull där jag fixarmina ögonfransar
Torsk i krämig apelsinsås

Torsk i krämig apelsinsås

Vet ni varför vi "firar" trettondagen, varför den egentligen är en röd dag. Jag hade verkligeningenaning om jag ska vara ärlig när jag funderade på det, så, jag rådfrågade min vän Google
Torskfilé i apelsinsås

Torskfilé i apelsinsås

Lägg de tinade (eller färska) torskfiléernai en ugnsfast form. Salt/vitpeppar. Fler recept med torskhittar du HÄR >>
Fisk i apelsinsås

Fisk i apelsinsås

  600 g Torsk   .   2 st Apelsin, saft och skal   . 1 1/2 dl Fiskbuljong   . 1 1/2 dl Fraiche 5%   . 1 msk Rosmarin, färsk   .   1 st Paprika, röd   .   1200 g Potatis, kokt   

Torsk med apelsinsås

Lägg fiskfiléernai en låg vid kastrull och häll på fiskbuljongen. Tillsättapelsinskal och gurkmeja och låt det koka upp

Torsk i hummer och apelsinsås

Skala och hacka vitlöken. Fräs den i smöret i en låg, vid panna. Vispaihop creme fraiche, mjölk, hummerfond, apelsinskal och timjan

Fisk i härlig apelsinsås

Ingredienser. Vispaihop grädde, mjöl, fond, apelsin skal, timjan och gräslök i en låg vid gryta. Låt det koka upp och lägg ner fisken

Fiskfilé kokt i apelsinsås

g fiskfilé, färsk eller djupfryst, t ex torsk, kolja, sej, rödspätta. Skölj de färska filéerna och skär dem ev ibitar