Torsk i apelsinsås Jag hittadetorskfilé för inte allt för mycket så det blev det. Idag handlade jag på vägen hem från Zinqi Hornstull där jag fixarmina ögonfransar IdasMatInspiration
Torsk i krämig apelsinsås Vet ni varför vi "firar" trettondagen, varför den egentligen är en röd dag. Jag hade verkligeningenaning om jag ska vara ärlig när jag funderade på det, så, jag rådfrågade min vän Google Vardagsmat a la Jess
Torskfilé i apelsinsås Lägg de tinade (eller färska) torskfiléernai en ugnsfast form. Salt/vitpeppar. Fler recept med torskhittar du HÄR >>Madame Edith
Fisk i apelsinsås 600 g Torsk . 2 st Apelsin, saft och skal . 1 1/2 dl Fiskbuljong . 1 1/2 dl Fraiche 5% . 1 msk Rosmarin, färsk . 1 st Paprika, röd . 1200 g Potatis, kokt www.viktvaktarna.se
Torsk med apelsinsås Lägg fiskfiléernai en låg vid kastrull och häll på fiskbuljongen. Tillsättapelsinskal och gurkmeja och låt det koka upp Matklubben.nu
Torsk i hummer och apelsinsås Skala och hacka vitlöken. Fräs den i smöret i en låg, vid panna. Vispaihop creme fraiche, mjölk, hummerfond, apelsinskal och timjanMatklubben.nu
Fisk i härlig apelsinsåsIngredienser. Vispaihop grädde, mjöl, fond, apelsin skal, timjan och gräslök i en låg vid gryta. Låt det koka upp och lägg ner fiskenChokladdoppade jordgubbar
Fiskfilé kokt i apelsinsås g fiskfilé, färsk eller djupfryst, t ex torsk, kolja, sej, rödspätta. Skölj de färska filéerna och skär dem ev ibitarCoop