Tillsätt mjölk, grädde och fond. Lägg torsken i en ugnsform. Lägg torsken i en ugnsform. ca 600 g torskfilé. 1 msk fond. ca 600 g torskfilé. 1 msk fond
Koka upp creme fraiche, grädde och fond/buljong. 600 gram torskfilé3 dl grädde2 dl creme fraiche1 fiskbuljongtärning eller 2 msk fiskfond1 dl finhackad dillsalt och vitpeppar1/2 citron3 äggsmör att steka i Koka äggen hårdkokta och finhacka dem. Koka upp creme fraiche, grädde och fond/buljongPressa ner en 1/2 citron. ♥ 600 gram torskfilé. 2 msk fiskfond
Smaksätt med fond och saffran och låt såsen svalna i kallt vattenbad (eller i snön som jag gjorde). Jag valde att använda torsk i min gratäng och eftersom Svärmor var på besök pimpade jag den med saffran