Ringa olivolja i en ugnsfast form och lägg på torsken. Häll såsen över fisken och smula över fetaost. Torsk med spenat och fetaost (ca 4 portioner). 600 g torskrygg. 150 g fetaost. Torsk med spenat och fetaost (ca 4 portioner). 600 g torskrygg. 150 g fetaost
4 bitar fryst torskrygg. 150 g fetaost. 900 g fast potatis 2 msk olivolja 1 st citron 4 bitar fryst torskrygg tinade 150 g fetaost 400 g cocktailtomater på kvist 1 dl urkärnade oliver salt och svartpeppar Basilikaolja 1 kruka basilika 2 st vitlöksklyftor saft av en halv citron 0
Servera den varma, sprödbakade torsken med ärt- och fetaoströran, böngroddar samt en citronklyfta. Och detta i kombination med böngroddar och sprödbakad torsk
Servera gärna torsken och den gröna potatissalladen med fetaost och vattenmelon. Det blev en fräsch och somrig fiskmiddag tillsammans med smulad fetaost och vattenmelon
Dessutom ärlskar jag quinoa, sötpotatis, spenat och fetaost, och just de fyra sakerna kombinerar jag som oftast en en sallad till lunch och middag, så variationen är inte extrem alltid - och ingen vill se samma sallad på bild twentyfour-seven