Torsk fetaost recept

Torsk med fetaost och pesto

Torsk med fetaost och pesto

Jag använde ett tinat “block” med torskfilé när jag lagade maten. Bred på basilika och strö över tärnad fetaost
Pestobakad torsk med fetaost

Pestobakad torsk med fetaost

Pestobakad torsk med fetaost,. Här kommer ett recept på en god vardagstorsk. Älskar fetaost när den varit i ugnen så knaprig men samtidigt krämig
Torsk med spenat, vitlök och fetaost

Torsk med spenat, vitlök och fetaost

Lägg torsken i en smord ugnsfast form. Häll spenatsåsen över fisken och smula fetaosten över. cirka 600 – 700 gram torsk. 150 gram fetaost. 700 gram torsk. 150 gram fetaost
Torsk med spenat och fetaost

Torsk med spenat och fetaost

Ringa olivolja i en ugnsfast form och lägg på torsken. Häll såsen över fisken och smula över fetaost. Torsk med spenat och fetaost (ca 4 portioner). 600 g torskrygg. 150 g fetaost. Torsk med spenat och fetaost (ca 4 portioner). 600 g torskrygg. 150 g fetaost
Citronbakad torsk med fetaost

Citronbakad torsk med fetaost

4 bitar fryst torskrygg. 150 g fetaost. 900 g fast potatis 2 msk olivolja 1 st citron 4 bitar fryst torskrygg tinade 150 g fetaost 400 g cocktailtomater på kvist 1 dl urkärnade oliver salt och svartpeppar Basilikaolja 1 kruka basilika 2 st vitlöksklyftor saft av en halv citron 0
Ugnsbakad torsk med fetaost och zucchinisallad

Ugnsbakad torsk med fetaost och zucchinisallad

600 g torskfilé 2 aubergines 2 klyftor vitlök 150 g fetaost 400 g plommontomat (eller romantica tomater) 400 g passerade tomater 1 kruka färsk basilika 1 zucchini 0,5 dl pistagenötter balsamvinäger (lagrad) salt peppar extra virgin olivolja
Medelhavsgratäng på torsk med oliver och fetaost - Recept - Tasteline.com

Medelhavsgratäng på torsk med oliver och fetaost - Recept - Tasteline.com

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Medelhavsgratäng 800 gram torskryggfilé , tinad 1 tsk honung 0,5 tsk svartpeppar 1 tsk salt 1 förpackning passerade tomater 1 msk balsamvinäger 1 msk tomatpuré 1 tsk torkad basilika 1 tsk torkad timjan 1 tsk torkad oregano 1 msk olivolja 0,5 st fänkål 1 st vitlöksklyfta(or) 0,5 st rödlök(ar) 0,5 burk(ar) svarta oliver , ca 150 gram 0,5 paket fetaost Tillbehör 2 dl ris 1 ask salladsmix , ca 70 gram Köp receptet Näringsvärde Kcal
Fetaostgratinerad torsk med spenatmos

Fetaostgratinerad torsk med spenatmos

Mosa fetaosten och rör samman den med pressad vitlök och grädde. Fördela fetaostblandningen över fisken och strö riven ost ovanpå
Torsk med potatismos och god sås

Torsk med potatismos och god sås

Häll i grädde och vatten i en kastrull och smula ner fetaosten, tillsätt gräslök och valfritt vin och valfri buljongtärning
Smörstekt torsk med grön potatissallad

Smörstekt torsk med grön potatissallad

Servera gärna torsken och den gröna potatissalladen med fetaost och vattenmelon. Det blev en fräsch och somrig fiskmiddag tillsammans med smulad fetaost och vattenmelon
Torsk med krämigt fetaosttäcke

Torsk med krämigt fetaosttäcke

Ett paket torsk från frysen, en förpackning fetaost och ett blomkålshuvud. Det tål att upprepas – använd en riktigt bra, äkta fetaost
Ugnsbakad torsk med chermoula-sås

Ugnsbakad torsk med chermoula-sås

Jag har blandat kryddblandningen med creme fraiche och fetaost och sedan brett såsen över fisk. Smula sedan ned ½ förpackning fetaost
Pimpad torsk

Pimpad torsk

Ni som inte tycker om fisk (för det vet jag är några av er som inte gör) så testa äpple- och fetaostpeston till något annat smarrigt