Fisk stod det på matsedeln i vårt kök igår och framtaget från frysen var torsk, mer än så fanns det inte planerat så det fick bli en kylskåpsinvertering när det var dags för frun i köket att laga mat
Lägg torsken på ugnsfast form och stryk på majonäsen, toppa med mandelhacket. 2x180g torskrygg. 1tsk dijonsenap. Fördela broccoliblandningen runt om torsken och låt gå i ugn på 200 grader tills fisken har en kärntemp på 52 grader. 180g torskrygg. 1tsk dijonsenap. Fördela broccoliblandningen runt om torsken och låt gå i ugn på 200 grader tills fisken har en kärntemp på 52 grader
Jag köpte färsk torskfilé till lockpris, och hade tänkt panera och steka dem med någon god sås till. ca 350 - 375g färsk torskfilé. 1 tsk senapspulver - alternativt lite dijonsenap. ca 350 - 375g färsk torskfilé. 1 tsk senapspulver - alternativt lite dijonsenap