en solig currygryta med torsk. Torskfiléerna som kokas direkt i grytan blir riktigt flikiga och fina. Torskgryta med curry (4 port. 4 torskfiléer, ca 500 g. 1 äpple 4 torskfiléer, ca 500 g Salt, peppar
Värm grädde och cremefraiche. Jag valde dock att använda vanlig fet creme fraiche, grädde och 28% ost, dessutom har jag gjort om det lite. )Ingredienser för 2-4 personer400 gr torsk10 cm purjolökSaltCitronpeppar1,5 dl creme fraiche1,5 dl grädde1 dl grönsaksbuljong (1 tärning + 1 dl vatten)200 gr räkost1 msk klippt dill2 msk citronsaft1 krm citronpepparSaltMaizena2 dl riven ostGör så härSätt ugnen på 225 grader. Skär torsken i 2 cm tjocka skivor. 400 gr torsk
Lägg den tinade torsken i en form. 400 gr torsk. 2 dl creme fraiche. 400 gr torsk 3 msk margarin 1. 5 tsk salt svartpeppar dill purjolök tomater Rör i hop 2 dl creme fraiche 0,5 dl mjölk chilisås eller 2 msk ketchup riven ost och strödbröd
Rör samman creme fraiche, grädde och buljongtärning i en kastrull och låt koka upp. Lägg torsken i en ugnssäker form och krydda med salt och citronpeppar