Lägg upp torsken på ett ugnsfast fat. Blanda ner rödbetorna i pannan med det stekta fläsket. Lägg upp ostblandningen som ett tjockt täcke på varje torskbit
Stek strimlad bacon, champinjoner skurna i fjärdedelar med smör i en het stekpanna. /Anna. 600 g torskrygg. Salta torsken med salt och låt det rimma ca 10 min. Stek torskryggsfiléerna i smör i en stekpanna 3-4 min på varje sida. Relaterat 600 g torskrygg
Ca 600 gr färsk torskfile450 gr fryst bladspenat2 vitlöksklyftor3 msk smör3 msk mjöl1 dl grädde4-5 dl mjölk3 msk fiskfondSaft och rivet skal från en citronSaltVitpeppar Gör såhär Sätt ugnen på 175 grader. fiskgratäng med torsk ca 4 port Ca. 600 gr färsk torsk
Detta är en favorit ur Kärlek, oliver och timjan av Anna och Fanny Bergenström. 750 g fiskfilé av gös eller torsk (jag tycker pangasius eller hoki fungerar också)2 vitlöksklyftor2 msk jordnötsolja1-2 msk grön currypasta1 burk (400 g) kokosmjölk1-2 tsk fisksås10 blad thaibasilikaeller vanlig basilika3 msk hackad färsk korianderlime och jasminrisSkär fisken i 3 cm stora bitar