Till detta blev det potatismos och en ärtröra, man blandar rumstempererade gröna ärtor med vitlök, salt, peppar och avocado, mixar ihop och lägger under fisken
Fisken & ärtorna ångkokades i micron, klart på 12 minuter utan vidare ansträngning. Jag använde ett vanligt fryst torskblock på 400 g som fick tina i rumstemp, ner i ångkokningskärlet, salta & peppra lite och in i micron på steam 12 minuter, när det återstår ca 5 minuter tog jag ut fisken, vände den och använde lite av spadet till såsen
200 G TORSK. 2 DL gröna frysta ärtor. Lägg sedan i torsken och ärtorna och låt de koka tillsammans med potatisen ytterligare 5 min (är torsken fryst tar det ännu längre tid). 200 G TORSK. 2 DL gröna frysta ärtor
Och detta i kombination med böngroddar och sprödbakad torsk. Jag blev verkligen överraskad över hur smakfull kombinationen fetaost, ärtor och dill blev
6oo gr torskrygg. 2 dl gröna ärtor. Dela torsken i bitar och baka den i ugnen på 190 grader ca 8 min. Smält smöret och blanda med gurka, ärtor och dill precis innan servering 100 gr smör. 2 dl gröna ärtor
6oo gr torskrygg. 2 dl gröna ärtor. Dela torsken i bitar och baka den i ugnen på 190 grader ca 8 min. Smält smöret och blanda med gurka, ärtor och dill precis innan servering 100 gr smör. 2 dl gröna ärtor
Servera tillsammans med potatis, kokta morötter och ärtor. Om ni som jag älskar fisk så tänkte jag idag tipsa om en en fantastiskt god torskrätt som man liksom bara har svårt att sluta äta helt enkelt