Häll på vin, vatten och grädde, tillsätt fiskbuljongtärningen och timjan. 2 dl torrtvittvin. Koka upp vin- gräddblandningen, lägg ner musslorna och koka ca 5 min, de är färdiga när alla är öppna. 2 schalottenlökar 2 vitlöksklyftor 2 dl torrtvittvin
Häll vinet och grädden runtom, och lägg på citronskivorna. De fina vaxbönerna kom från Bondens marknad, och de var faktiskt värda att stå i kö och trängas för Vad som händer med fisken i ugnen är så klart att den ångkokas i vinet, grädden och sin egen vätska
PrintKycklinglevergryta med svamp, bacon, vittvin och grädde. Jag tror att längtan påminner lite om vad en gravid kvinna känner då hon plötsligt får för sig att hon vill äta murbruk
Gustav Trägårdh, den senaste i raden, har smaksatt sin crème fraiche med dill, vinäger och svartpeppar, och den använde jag i detta recept, en soppa, eller snarare en soppgryta med fisk och grönsaker
5 dl torrtvittvin. Ugn 190 grader. Bryn karrén i olivolja i en gryta tills den fått fin färg. Lägg i ugnssäker form med övriga ingredienser och täck med aluminiumfolie
Reducera så vätskan försvinner. 2 dl torrtvin. Tillsätt tomatpuré, chiliflakes, skaldjursfond och 1 dl vin. Tillsätt 1 dl vin, vatten och grädde och låt
Vänd rödingen på köttsidan och tillsätt vin och lök och låt det hastigt koka in på hög värme, lyft upp rödingen på en tallrik så att den inte blir torr