När köttet är torrt, krydda på båda sidorna. Det här med att steka kött är inte alltid helt enkelt. Först och främst så ska man aldrig steka för tjocka bitar kött färdigt i stekpannan
Har du en ungsform måste du se till att täcka den ordentligt med grillfolie, se till att det inte finns några öppningar någonstans, annars blir köttettorrt
Tillsätt grädden och krydda efter smak med soya, köttbuljong, salt och peppar. 1/2 köttbuljong. Krydda köttet med salt och peppar och stek ca 2-3 min på varje sida. 1/2 gullök 3 morötter 3 palsternackor 1/2 köttbuljong några droppar soya
När jag fick viltkött för ett tag sedan så fick jag inte bara kött utan även recept. Jag blev väldigt förvånad, för mycket olika rätter med vilt har jag lagat och även blivit bjuden på, men gravat kött var för mig helt nytt
Vinet är torrt och friskt med en tydlig mineralton. 1 dl torrt vitt vin (i detta fall Sauvignon Blanc). 1 dl torrt vitt vin (i detta fall Sauvignon Blanc)
Titeln antyder något omöjligt nämligen vegetariskt kött men det är en bulle som används istället för köttbullar och ser dessutom snarlik ut så den får helt enkelt heta så
Middagen blev kött. har faktiskt inte blivit så överdrivet med kött på slutet, då blir det extra gott när man väl äter det istället och det vart faktiskt både utskuren biff sam fläskfilé
Kombinationen av kött och fisk kan tyckas märklig men funkar väldigt bra. Först ska köttet marineras i minst ett dygn, sedan ska det kokas och kallna i lagen och slutligen ska köttet skivas och marineras i tonfisksås