Viltskavspanna med vin, nypon och kantareller Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 300 gram pasta , valfri 1 paket renskav , 240 g 2 st vitlöksklyftor 1 tsk smör 1 st gul lök(ar) 2 st salladslök(ar) 2 st gul paprika 1 dl kantareller , färska 1 dl nyponskal , torkade 1 dl rött vin 1 msk kalvfond 2 msk matlagningsgrädde 2 st lagerblad 1 odefinierad salt 1 odefinierad peppar Köp receptet Näringsvärde Kcal www.tasteline.com
Viltskavspanna med Vin, Nypon och Kantareller Blötlägg nyponen i vin och kalvfond. Bryn kantarellerna. Blanda ner den nykokta pastan, toppa med kantarellerna och servera Tasteline
Inga musslor....... Kremlorna ligger redan rensade och deladeoch fördelade i torken för att sedan hamna i vår torkade svampavdelning Livsdagboken
Kebabspett på svenskt sätt med svenskhare & skogens guld Tillsätt på slutet nyponen (hackad alt hel) eller nyponpuré. Stek harfiléerna rosa i smör och fräs samtidigt i en annan stekpanna eller sauteuse kantarellerna och grönsakerna i smör Matklubben.nu