Torkade äppelbitar. Ni som följer mig på Instagram (@allagodatingse) vet säkert att jag häromdagen publicerade ett inlägg där jag höll på att torka äpplen
Torkadeäpplen på gång. Förresten, anledningen till detta inlägg är inte enbart att det är ett superenkelt sätt att fixa snacks, utan som ett alternativ till alla torkade frukter och bär i affären som är sockrade till tusen
2 äpplen, rivna. 8-10 torkade fikon, grovhackade. 2 äpplen. 8-10 torkade fikon. Jag älskar filmjölkslimpa. Det går snabbt och lätt att slänga ihop och du kan variera innehållet efter vad du har hemma i skafferiet
För något år sedan var jag helt besatt av torkad frukt, särskilt äpplen. Torkade äppelringar. I de här äppelskivorna finns det däremot inget annat än just äpplen
Rödbetorna är som allra godast nu och väl värda att frossa i. Om man vill göra mer av dem än bara koka och äta med smör, och eventuellt lite salt, så kan man göra en ljumen rödbetssallad med äpple och pepparrot
Och du slipper allt tillsatt socker som finns i mycket av den torkade frukten som säljs i butik. Valfri frukt i valfri mängd (banan, äpplen, päron, apelsin, kiwi, mango, ananas m
• äpplen urkärnade och skurna i ringar • citronsaft som äpplena vänds runt i• kanel och socker som strös över äpplena• vänd runt på en plåt• in i ugnen på 200 gr en kvart• sänk till 150 gr och låt de ligga 30-40 min• stäng av ugnen och ha
Gröp ur äpplena och fyll dem med mandelmassan. Smörj en form och ställ äpplena i. Servera äpplena med ingefära-créme fraichen och garnera med citronmeliss