Rulla dem i torkade kryddor eller nötter, t ex timjan, rosmarin eller hackade pinjenötter. 100 g färskriven parmesan 120 g vetemjöl 100 g rumstempererat smör några riv på en muskotnöt 1 nypa cayennepeppar sesamfrön till garnering Gör så här 1. Print Friendly 100 g färskriven parmesan
Den enda skillnaden med min och hans pasta är nog att jag tillsätter parmesanost i min sås, då blir det extra nötigt, saltigt och nästan förbjudet gott
Vi gjorde vår tabbouleh med bulgur, fint hackad rödlök, fint hackad gurka, små plommontomater, massor med persilja, lite torkad mynta, pressad citron och en skvätt olivolja
Salt / peppar / torkad timjan / strösocker. De får extra crunch av parmesanen i smeten, som blir krispig när den steks, och dessutom extra crunch av sesamfröna som jag använde till panering
Servera soppan tillsammans med parma- och parmesanchips, ringla gärna lite tryffelolja på soppan. 1,5 dl riven parmesanost. Lägg parmaskinka och små högar med riven parmesan på plåt med bakpapper i 225 grader varm ugn 10 minuter, låt svalna på hushållspapper. 1,5 dl riven parmesanost