1 msk malen paprika (mild). 4 tsk torkaddragon. 1 msk malen. 4 tsk torkaddragon. Är det inte galet vad gott det är med grillat, speciellt när kvällssolen värmer en aprilkväll
Finhacka dragonen och klappa in den i köttet. 0,5 kruka färsk dragonn (går bra med torkad också). 2 msk malen ingefära. 0,5 kruka färsk dragonn (går bra med torkad också). 2 msk malen ingefära
½ krm malen rosmarin. 5 g torkad mejram. 5 g torkad dill. 10 blad färsk fransk dragon. Blanda samman alla ingredienser utom smöret i en glasskål och lämna att marinera i 24 timmar i en varm del av köket (en lätt jäsning sker)
Mal det till pulver och lägg i en skål och blanda i en något mindre mängd malen peppar (du kan välja, svart, vit eller rosé) och (havs)salt med en gaffel det ska dock vara mer citronskal än peppar