Torkad dragon malen dragon recept

Pumpasoppa med dragon

Pumpasoppa med dragon

Häll tillbaka buljongen i purén, vispa ner crème fraiche, grädde blandat med maizena och torkaddragon
Texas chili

Texas chili

1 tsk torkaddragon. 2 tsk malen spiskummin. Tillsätt dragon, spiskummin chilipulver och 0. 1 tsk torkaddragon. 2 tsk malen spiskummin
Dragonkyckling med pasta

Dragonkyckling med pasta

Dragonkyckling. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs lök, kyckling och dragon så att kycklingen får lite färg och nästan blir helt genomstekt
Ryggbiff med gratinerat parmesanmos, tryffelbearnaise och citronfräst brysselkål

Ryggbiff med gratinerat parmesanmos, tryffelbearnaise och citronfräst brysselkål

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 4 skiva(or) ryggbiff , à 200 g 0 st salt 0 st smör , att steka i 0 st svartpeppar 0 st olivolja , att steka i Brysselkål 1 st vitlöksklyfta(or) 500 gram brysselkål 0 st olivolja , att steka i 1 st flingsalt 1 st citron(er) , skalet och en skvätt saft 0 st svartpeppar Parmesanmos 1,5 kg mjölig potatis 2 dl mjölk 0 salt 25 gram smör 3 st äggula(or) 100 gram parmesanost , riven, (ca 2 dl) 0 vitpeppar , malen Tryffelbearnaise 100 gram smör 1 st Schalottenlök(ar) 1 tsk torkaddragon 1,5 krm salt 2 msk vatten 2 msk vitvinsvinäger 2 st äggula(or) 1 tsk tryffelolja Köp receptet
Helstekt dragonfilé

Helstekt dragonfilé

Finhacka dragonen och klappa in den i köttet. 0,5 kruka färsk dragonn (går bra med torkad också). 2 msk malen ingefära. 0,5 kruka färsk dragonn (går bra med torkad också). 2 msk malen ingefära
Chimichurri

Chimichurri

Jag använde mig av torkade örter och gör du det tänk på att såsen får ”stå till sig” gärna ett dygn så alla smaker träder fram
Beurre Café de Paris

Beurre Café de Paris

½ krm malen rosmarin. 5 g torkad mejram. 5 g torkad dill. 10 blad färsk fransk dragon. Blanda samman alla ingredienser utom smöret i en glasskål och lämna att marinera i 24 timmar i en varm del av köket (en lätt jäsning sker)
Citroner gör det mesta möjligt!

Citroner gör det mesta möjligt!

Mal det till pulver och lägg i en skål och blanda i en något mindre mängd malen peppar (du kan välja, svart, vit eller rosé) och (havs)salt med en gaffel det ska dock vara mer citronskal än peppar