Till middag igår blev det en matig tonfisksallad med sallad och färskpotatis som bas. Sedan hällde jag på en dressing över allt som bestod av 2 msk vitvinsvinäger, 5 msk olivolja, 1 msk fransksenap, salt och svartpeppar. 1 msk fransksenap
Och så gjorde jag en enkel pesto på färsk basilika och olivolja samt en vinegrette-dressing på rödvinsvinäger, olja, fransksenap, salt och peppar som livade upp det hela
1 tsk fransksenap. Dela och kärna ur paprikorna. Lägg dem i en form och pensla dem med lite olivolja. Grilla i ugn tills skalet är "svart och bubbligt"
Blanda samman allt i en skål, häll i lite vinäger, en klick fransksenap, pressa i en halv citron, salta och peppra och rör ner olivolja till önskad konsistens
1 tsk fransksenap. 1. Dela och kärna ur paprikorna. Lägg dem i en form och pensla dem med lite olivolja. Grilla i ugn tills skalet är "svart och bubbligt"