persilja. Mitt lilla mellanmäl med tonfiskröra på hårt bröd yoghurt och Müsli med nötter och nypon. Den här tonfiskröran är supergod på hårdbröd och mjukbröd, eller bara som den är som eget litet mellanmål
Som vanligt fick jag reda på detta i sista sekunden så jag hade inte förberett någon lunch och det fick därför bli en snabb tonfiskröra med parmesanost
Tonfiskröran som herr M gjorde funkade jättebra att fylla bakpotatisarna med, den lite saltare smaken som kaprisen tillför gör sig riktigt bra med potatisens milda och mjuka smak
Tonfiskröra1 burk tonfisk i vatten [150 g avrunnen vikt] 1,5 msk majonnäs 1 msk gräddfil 1 msk gräslök, hackad + lite att garnera med 2 msk basilika, hackad, + lite att garnera med 2 msk persilja, hackad 0,5 klyfta vitlök 0,5 citron, finrivet skal salt svartpeppar örtagårdskrydda