Blanda cream fraiche, lite majonäs, tonfisk, rödlök, dill, salt och svartpeppar. Nagga potatisarna med gaffel och ställ in dom imitten av ugneni 200 grader i ca 1-2 timmar beroende på storlek. ca 1-2 timmar beroende på storlek
Tonfiskröran som herr M gjorde funkade jättebra att fylla bakpotatisarna med, den lite saltare smaken som kaprisentillför gör sigriktigt bra med potatisensmilda och mjuka smak
tonfiskröra (se nedan). Ja, igår var alltså första dagen på jobbet igen. Bred tonfiskröran på bröden. De hade spelat in ett kortfilm där de hälsade mig välkommen åter och sen hade de gjort fika som de bjöd på
)till röran behövs. turkisk yoghurt alt. servera till bakad potatis eller på rostad grov macka. perfekt på sommaren då det blir ganska matigt och ändå går fasligt fort att göra
Det finns två saker jag passar på att äta när Danielinte är hemma. Ryggbiff och tonfisk. (Fast intesamtidigt alltså…) Det förstnämnda eftersom han ändå vill ha allt kött genomstekt, så det känns ganska meningslöst att köpa dyrt kött för att steka sönder det
Tonfiskröra. Mixa allt och häll i en stekpanna som tål ugnsvärme. Tonfiskwrap. Alla inlägg,. Permalink /. Bred ut hälften av röran på wrapen och rulla ihop