Fyll med tonfiskröran och toppa med extra salladslök och nymalen svartpeppar. 200 g tonfisk i vatten MSC-märkt2 st inlagda gurkor (utan socker som exempelvis polsk, eller vildgurka)1 st salladslök2 msk majonnäs0,5 dl crème fraiche0,5 tsk dijonsenap2 tsk citronsaft0,25 tsk salt1 krm nymalen svartpeppar1 st avokado ekologisk. 200 g tonfisk i vatten MSC-märkt2 st inlagda gurkor (utan socker som exempelvis polsk, eller vildgurka)1 st salladslök2 msk majonnäs0,5 dl crème fraiche0,5 tsk dijonsenap2 tsk citronsaft0,25 tsk salt1 krm nymalen svartpeppar1 st avokado ekologisk
(Tonfiskröra, sallad, gurka, avokado, ägg och fetaost). Gillar verkligen när tallriken är färggrann, det blir att se så himla gott, läckert och aptitligt ut (nog för att tonfiskröran kanske inte ser så jätte aptitlig ut)
Gurka. Gurka. 2 msk bostongurka. 2 msk bostongurka. Då jag tidigare gjort denna röra på fettfri majonnäs så skriver jag om det igen eftersom fettfri majonnäs har utgått ur sortimentet hos affärerna, tyvärr
Ingredienser Tonfiskröra För 4-6 personer Tillagningstid. 20 minuter 2 st burkar tonfisk i vatten 2 st avokado 100 g gurka 50 g rödlök 1 msk pressad citron 1 msk hackad dill 2 krm rökt paprika Efter tycke