Tonfiskröra1 burk tonfisk i vatten [150 g avrunnen vikt] 1,5 msk majonnäs 1 msk gräddfil 1 msk gräslök, hackad + lite att garnera med 2 msk basilika, hackad, + lite att garnera med 2 msk persilja, hackad 0,5 klyfta vitlök 0,5 citron, finrivet skal salt svartpeppar örtagårdskrydda
Lägg sedan ett lager zucchini i botten på en liten ugnssäker form, ett lager tonfiskröra och gör om proceduren en gång och avsluta med ett lager zucchini
Detta fräscha och syrliga vin rönte stor uppskattning bland besökarna, framför allt när de provades tillsammans med olika pinchos, till en spanskinspirerad tonfiskröra blir det bingo
Blir det tonfiskröra över så håller den sig fint några dagar i kylskåp. En burk tonfisk i vatten kan bli en riktigt läcker smårätt, blandad med keso, majonnäs och färska örter stiger smakerna till helt andra dimensioner
Het tomat & tonfiskröra. Franska örter (kan skippas om man vill det). Till middagen så slängde jag ihop lite av det som fanns i kylen och var öppnat, tillslut så blev det en tonfiskt röra med tomat och lite annat grönt som smakade bra dock råkade jag ha i lite för mycket cayennepeppar så det blev lite för dominerande men innan jag råkade ha i för mycket så smakade den bra
Med tonfisk i skafferiet kan du göra en god tonfiskröra. När du känner för att unna dig en kruka färska örter, se till att ta väl hand om den efter att du använt alla blad, du kan gott ha tur och få flera omgångar örter av en och samma kruka