Värm olivoljan i en stekpanna/traktörpanna och häll sedan i hackad rödlök och hackad vitlök. Halvera körsbärstomaterna och häll i dem i lökblandningen tillsammans med salt och peppar när löken mjuknat
Lämna Astrid på Zumba, åka hem, städa undan medans Agnes tog på sina Zumbakläder, hämta Astrid & lämna Agnes för hennes Zumba (dom går i 2 olika grupper nu), hem igen, förbereda maten, hämta Agnes, mata barnen, laga min mat Tonfiskpastan (till skillnad från barnen va jag trött på Köttfärssås&spagetti ), medans jag åt kollade barnen på Labyrint sen va det dags att natta Astrid
När det vankas båtsemester är det inte alltid att köket står helt stilla när maten ska lagas. Så det gäller att kunna laga lite enkel mat under färden medan en styr och vågorna guppar
Servera tonfiskpastan med gräddfil och gärna bröd. 4 pers. 30 min. 4 port pasta (gärna spirali)300 g haricots verts2 burkar tonfisk i vatten (à 185 g)1 msk riven pepparrot1 msk dijonsenap1 msk vitvinsvinäger1 msk vatten1 msk olivolja2 msk dill2 tomater1/2 gurka1/2 påse babyspenat (à 65 g)salt och peppar1 1/2 dl gräddfil Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen