Tonfiskmacka recept

Stekt tonfiskmacka

Stekt tonfiskmacka

Bred på lite smör på alla fyra skivorna. Lägg ostskivor på två av bröden, fortsätt att lägga på tonfisk, rödlök och sweet chilisås
Varma tonfiskmackor

Varma tonfiskmackor

Såhär års blir vill jag helst ha varm mat. Då är det här perfekt. enkelt, snabbt och gott. Varma tonfiskmackor , 2 st 2 brödskivor smör 1 burk tonfisk i vatten 1 msk majonnäs 1 msk crème fraiche 1 tsk fransk senap 1 tsk chilisås salt, peppar citronpeppar tomat ost Sätt ugnen på 200°C
Varma tonfiskmackor

Varma tonfiskmackor

Hemma efter ännu en dag på jobbet. Egentligen skulle jag ha jobbat tillsammans med nån fram till 19. 18, men istället var jag ensam 18-20 eftersom de andra satt i möte

Tonfiskmackor med ägg

Den underbara hösten är här. Har vi tur blir det många dagar som den här, då luften är kall och frisk, men solen värmer från en klarblå himmel
Tonfiskmacka

Tonfiskmacka

Idag blev det en tonfiskmacka med sallad och tomat till lunch. Det var riktigt gott och gör man på följande vis får man ett innehåll på 334 kcal

Tonfiskmacka

(1) Bred majonäs över knäcket. (2) Lägg lite mosad tonfisk från burk ovanpå. (3) Ringla över lite senap. (4) Skiva ett kokt ägg och lägg på toppen
Tuna melt - varm tonfiskmacka

Tuna melt - varm tonfiskmacka

8 skivor vitt surdegsbröd 2 tomater, skivad 200 g cheddarost, riven smör. 1Tonfiskröra2 burkar tonfisk i vatten 0,5 rödlök 4-5 cornichons 6-8 inlagd jalapeño 0,5 kruka färsk persilja 0,5 dl majonnäs 1 tsk dijonsenap salt
Räk- och tonfiskmackor

Räk- och tonfiskmackor

Blanda crème fraiche, majonnäs, tonfisk (utan spad), räkor, dill, salt och peppar i en bunke. Bred margarin på bröden, lägg på salladsblad, klicka på röran, dekorera med ägg, gurka, tomat, citron och dillkvistar
Pasta- och tonfiskgratäng

Pasta- och tonfiskgratäng

Jag har alltid älskat tonfisk på burk (i vatten). Det var bland det bästa jag visste när jag var liten, tonfisk och ris som mamma brukade göra åt mig
Mackor med tonfiskröra

Mackor med tonfiskröra

Gör så här. Skala och hacka ägg och lök. Häll av oljan från tonfisken. Blanda tonfisken med ägg, lök, majonnäs, kapris och vinäger
Tonfiskburgare

Tonfiskburgare

Bred först 2 msk av ketchupen på brödskivorna, bred sedan på 1 tsk av senapen. Lägg på salladsbladen och fördela keson jämnt över de två underskivorna
Veckomeny v40|16

Veckomeny v40|16

Tänk dig en maränsviss. Lägg glass och maränger i en skål. Men så byter du ut bananerna mot lingon. Och chokladsåsen mot kolasås gjord med brynt smör och muscavado

Dan före dan

Kolhydratladdar med tonfiskmacka på Pastis. I tidningarna idel svenskar