Något vi har alldeles för sällan till middag är bakad potatis, fråga inte när vi hade det sist (ja förutom dagens tips alltså) för det är fullständigt omöjligt att minnas
Tonfiskfyllda bifftomater. Jag vart sugen på att göra tomater i ugn fyllda med tonfisk idag. Kan inte säga att Camilla jublade när jag sa det till henne på telefonen
Sätt ugnen på 225°. Låt tonfisk och majs rinna av. Skala och hacka löken. Blanda tonfisk, majs och lök med hälften av crème fraichen, smaksätt med salt och peppar
Skär av ett lock på citronerna och gröp ur innanmätet. Skärinnanmätet från hälften av citronerna i bitar och blanda i mixereller matberedare med avrunnen tonfisk, gul lök i klyftor ochmajonnäsen
Zucchinin passar bra både som matigt tillbehör eller som huvudrätt med en god sallad till. Det här räcker till 4 personer som huvudrätt eller 8 personer som tillbehör
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
En väldigt god förrätt om man gillar tonfisk och tomat. )Ingredienser 2 portioner. 4 stycken tomater1 burk tonfisk1/2 dl strimlad purjolök1 mdk olivoljasalt och svartpeppar75 gram mozzarellaostSkär av toppen på tomaterna och gröp ur inkråmet