Tonfiskcarpaccio recept

Tonfiskcarpaccio

Tonfiskcarpaccio

Första gången jag åt tonfiskcarpaccio var för några år sedan på en mysig liten italiensk restaurang i New York
Här är jag

Här är jag

Till förrätt åt jag tonfiskcarpaccio med oliver och äggsås. Igår lämnade vi barnen med bästa svärmor för att gå ut och äta tillsammans med ett par vänner
Restaurang - ToroToro Miami

Restaurang - ToroToro Miami

Vi delade på olika smårätter bland annat tonfiskcarpaccio, grillad bläckfisk, friterad fisk och grillspett samt avslutade med en grillmix som vi knappt fick plats i magen
Nyårsplock och Crémant

Nyårsplock och Crémant

Bland annat så bjöds det på rårakor med löjrom, gravad oxrygg med sallad på syrad sparris och morot och tonfiskcarpaccio med rostad blomkål och rimmad gurka

Sea Grill **

Hur som helst var det en god kreation som bestod av tonfiskcarpaccio, tapioka gryn, friterad havskräfta, en tomat buljong och soya

Dagarna som gått

Till förrätt valde vi båda tonfiskcarpaccio. Sådär, nu är alla projekt för den här veckan inskickade, minicabben bokad till imorgon, flygbiljetterna utskrivna och väskan packad

tonfiskcarpaccio

ca 3-400 g tonfisk. skall vara så färsk som möjligt. Skiva tunt. Använd bredsidan på en kockkniv och plastfilm för att försiktigt platta ut skivorna

Tonfiskcarpaccio med wasabi

Fördela tonfisksskivor, ostflagor och olja från förpackningen på tallrikar. Lägg på klickar av wasabi och crème fraiche och lägg på rucola

Färsk tonfisk – en förrätt och en varmrätt

Till förrätten gjorde jag en enkel tonfiskcarpaccio.  Just tonfiskcarpaccio är en av mina favoriter. Tonfiskcarpaccio (4 pers)