täck tonfisken med sesamfrön på alla sidor. Skiva upp och servera med lite ris och en grönsak (På bilden med vitlökswokade ärtskott) vita och svarta sesamfrönyellow fin tuna (sushi kvalitet)
Jag vill fylla upp min skål med umamistinn tonfisk, salta feta röror, pigga söta smaker, syra, koriander, chili, sälta, ostronsås, olika färger och annat gott
tonfisk i olja. sesamfrön. Serveras med soya. Tonfisk i olja, majskorn och morot. Lägg noriblatet på plastfolien, tryck ut riset och strö över sesamfrön
Pynta tonfisken med sesamfrön, gärna svarta). Utöver de tunna skivorna av tonfisk, finner man en tunn sås på sesamolja, japansk soya, risvinäger och ingefära
Det var en mycket fin bit tonfisk som de hade halstrat och panerat med svarta sesamfrön. Förrätt Sesampanerad tonfisk med wasabidressing & vattenkrasse
Blanda soya, riven vitlök, riven ingefära samt finhackad vårlök eller gräslök i en skål. Halstra eller bränn med brännare tonfisken, men låt bara ytan få färg
Rosta ett par tsk sesamfrön och häll i glazén. Fördela över tonfisken precis innan servering. sesamfrön. ca 3-400 g tonfisk. 300-400 g färsk tonfisk. 1/2 dl japansk soya