blanda mangotärningar med hackad chili, hackad koriander, limejuice och salt. Här har den fått sällskap av en mangosalsa gjord på fryst mango, koriander, chili och lime
Blanda i en skål med en halv pressad lime, olivolja, balsamvinäger, flingsalt och peppar. Tonfisken kan ententen stekas eller grillas, se bara till att den inte blir överstökat
Vi blir lika glada för alla kommentarer från er där ute så fortsätt med det. Valet föll på tonfisk som vi passade på att köpa på oss ett par paket av sist vi hittade det i affären
Blanda soja, pressad lime, fisksås och lite sirap, se till att balansen mellan sött, salt och syrligt blir bra, avsluta med att droppa i lite sesamolja
Pensla tonfiskenmed oljan, salta och peppra. Rekommenderar att inte grilla tonfisken "well done" då blir den riktigt torr och seg, försök få till en kärna i mitten
Presas halv vitlöksklyfta om den är stor eller en liten, tillsätt habanera efter egen smak, finhacka en kruka med koriander, pressa lime och smaka av med olivolja och soja efter egen smak
vänd ihop medlimeskal & saft. smörj in tonfiskenmed olja, salta & peppra. smaksätt ev med lite honung. grilla eller stek tonfisken på hög värme ca 45 sekunder per sida. 4 rejäla bitar tonfisk. 2 lime