Skala och tärna mango och avokado. Pressa lime över så mörknar inte avokadon. pressad lime. Grilla eller stek tonfisken ett par minuter på varje sida, men se till att den behåller en rå kärna
Torsk är gott om man lyckas laga till den bra och färsk tonfisk är lyxigt (men dyrt. Marinerad i lime och med en fräsch mango & avokadosalsa till är detta ett riktigt roligt sätt att äta fisk
Jag vill fylla upp min skål med umamistinn tonfisk, salta feta röror, pigga söta smaker, syra, koriander, chili, sälta, ostronsås, olika färger och annat gott
Strax innan servering pressar du lime över fisken. 300 gr färsk tonfisk. 2 avokado. 1 mango. 1 lime. 1 Limezest, saften används strax innan serveringen. 300 gr färsk tonfisk. 2 avokado 1 mango 1/2 paket soja/edamebönor. 1 lime 100 gr wakame. 1 Limezest, saften används strax innan serveringen
Lägg det hackade på ett fat och pressa över lime. Tonfisken. Skala och skiva mangon och avocadon. Strö över lite furikake eller sesamfrön och garnera med chili, örter och limeklyftor samt eventuellt granatäppelkärnor
Om ni inte får tag på rödingfilé går det lika bra med lax eller exempelvis tonfisk. Skär upp mango, avokado och körsbärstomater i mindre bitar och lägg över i en skål