I de flesta fall, då du blir serverad en Salade Niçoise, så kommer du få en sallad med kokt potatis, rödlök, tomater, ägg, kapris, oliver och tonfisk på burk
Stek svamp i skivor i lite olja, tillsätt strimlad tomat. Salt & pepparSkär tonfisken i portionsbitar. Rör ner svamp & tomat i risoni tillsammans med fraiche och låt bli varmt
De tre tacosen vi tog var en canasta de atun (mjuk, med halstradtonfisk, karamelliserad lök och chimichurri), en Don aguacate (mjuk med rostade avokado, torkad tomat och limeaioli), samt en Del monte (krispig med bönkräm, rödkål och lotusrot)
Jag hittade på salsan när vi skulle göra en lite lyxigare "fredagsmacka" på surdegsciabatta, vi har även ätit den tillsammans med grillad tonfisk och salsan var perfekt där också
Jag tog in Seared Tuna Salad Niçoise – lätt halstrad färsk tonfisk, olika salladssorter, tomat, oliver, hårdkokt ägg, kapris, rostad paprika och kokt potatis med dijonsenap (22 $)
Lägg en underdel av varje bagel som rostats på varje tallrik och tonfisken ovanpå. Pensla tonfisk (kotletter á 120 g) med en blandning av pressad lime, ingefära och sojasås. Tillsätt schalottenlök, urkärnad och hackad grön tomat och socker och fräs ytterligare 3 minuter. Halstra tonfisk i oljad, het stekpanna eller på en grill i högst 45 sekunder på var sida. 1 st gröna tomater. 4 st tonfiskkotletter
Blanda med tonfisken i en plastpåse, låt vila. Lägg undan några vackra salladsblad, dela resten i grova bitar, skiva knipplöken tunt, dela tomaterna i halvor eller kvartar beroende på storlek, skiva potatisarna