Finfördela tonfisken över. Mjukfräs grönsakerna i 1½ msk Milda i en kastrull på svag värme så grönsakerna inte får färg. 1 burk tonfisk i vatten (185 g)
Fräs bacon och lägg i grönsakerna tills dom är mjuka smula i tonfisken och häll på såsen. 500 gram pasta125 gram bacon strimlas1 burk tonfisk i vatten15 cm purjolök i strimlor 1 paprika i bitar1 paket kelda tomat och creme fraiche pastasås 10 coctailtomater salt och pepparkoka pasta. 1 burk tonfisk i vatten
Servera tillsammans med ris eller pasta och krispiga, lätt förvällda, grönsaker. Eftersom det är tisdag så tänkte jag bjuda er på lite fisk idag, tonfisk närmare bestämt
Lägg upp grönsakerna på en tallrik med tonfisken ovanpå. Woka grönsakerna i lite olja, spar lite chili och vårlök till serveringen, tillsätt den färska koriandern tillsammans med dressingen på slutet
Servera med de grönsaker du vill eller gör som jag och grilla även salladslök och broccoli och servera eventuellt en timbal av ris till för extra fyllighet
Blanda grönsakerna med olivoljan och vinägern. Servera tonfisken med ris, hummus och sallad. Strö lite salt i en stekpanna, halstra tonfisken i saltet ca 30 sekunder på varje sida
Blanda grönsakerna med olivoljan och vinägern. Tonfisk är en väldigt "köttig" fisk. Men en tonfisk vill man inte ha helt genomstekt för då blir den torr