Förutom dressing och bacon la vi sallad, skivad avokado, tomat och pickad rödlök på vår tonfisksandwich, brödet vi använde var ett surdegsbröd som först fick en sväng i brödrosten
dressingen till salladen gör du precis innan den ska serveras du bestämmer själv om den ska direkt in i salladen eller om du ska hälla upp den så folk få ta för sig själva
Fördela tonfisk, sardeller, skivad rödlök, svarta oliver och kapris över salladen. Skaka samman olivolja, vatten, vinäger, salt och svartpeppar till en dressing och droppa över vid serveringen
Lägg på tonfisken. Lägg på kapris, oliver, sardeller och persilja. 1400 g färsk tonfisk, MSC-märkt. 11 dl kapris. 1Stek tonfisken hastigt på hög värme i smör och olivolja. 1Dressing. 1Servera salladen meddressingen
Med Rhode Island dressing. Låt stå och marineras undertiden som dressingen görs. Vänd försiktigt ner de andra ingredienserna och smaka av med salt och peppar
tonfisk ( i vatten eller olja, vilket du vill) lätt förvällda haricots verts skivade, fina tomater kokta ägg, med krämig gula kapris kalamataoliver (eller motsvarande) en dressing gjord på olivolja, äppelcidervinäger, Dijon-senap, flingsalt, svartpeppar, en halv riven vitlöksklyfta samt honung Alla dessa goda ingredienser bildar tillsammans en helt enkelt perfekt sommarlunch