Receptet har jag hittat hos Leila men hon använder färsk chili på och det passar inte mig. Tonfisken köper jag i hel bit och skär sedan långa rektanglar
Hacka chilin. Lättlagad och innehållsrik pastarätt med tonfisk. Värm en stekpanna med lite smör och låt de lök, chili, morotsriv och paprikatärningar fräsa på medelvärme under omrörning
Slå av oljan från tonfisken och ha ner fiskköttet i med resten av ingredienserna. 2 burkar tonfisk i olja. 2 burkar krossade tomater (chili). 3 chilifrukter. 2 burkar tonfisk i olja. 3 chilifrukter
Gillar du chili så är det gott med en gnutta av det här. Grilla eller stek tonfisken ett par minuter på varje sida, men se till att den behåller en rå kärna
Finhacka chilin. Ni måste prova om ni får tag i färsk tonfisk och gillar lite asiatiska smaker. Tonfisk. Lägg tonfiskskivorna i paneringen och tryck till så att blandningen fastnar ordentligt
hacka chilin. smörj in tonfisken med olja, salta & peppra. grilla eller stek tonfisken på hög värme ca 45 sekunder per sida. 4 rejäla bitar tonfisk. 1 röd chili