Lägg upp på fat och häll över det varma timjan- och tomatsmöret. Timjan- och tomatsmör. Finhacka schalottenlöken och puttra den i balsamvinägern i ca 2 minuter
Lägg upp dem på en bädd av ruccola och ringla tomatsmöret över. 2 pers. Ingredienser. 75 g smör, 3 soltorkade tomater, 2 salladslökar (det gröna), 2 st schalottenlökar, 2 msk röd balsamvinäger, 6 st pilgrimsmusslor (3 per pers, eller om varmrätten är kraftig tycker jag det räcker med 2 st per pers)
Ugnsbakad kyckling med tomatsmör. Vad passar bättre under regniga dagar än en tre-dagars detox. Jag skippar kaffet, är noga med fastan och äter mat som är riktigt god och gör mig behagligt mätt
Jag mixade dessutom ihop ett enkel tomatsmör som verkligen förgyllde middagen och skänkte mättnad. För tomatsmöret, använd cirka 50 g rumsvarmt smör och knappt lika mycket tomater utan för mycket vätska